De pe Blog

SONDAJ

Va mai intoarceti in Romania?
Nu
41%
Da
37%
Peste cativa ani
22%
Total votes: 80572

Tehnologie

20.06.2011 - Samsung Galaxy Tab 7 este un nou succesor pentru tableta Galaxy Tab, bazat o platformă hardware împrumutată de la modelul smartphone Galaxy S II şi un ecran de 7 inch bazat pe o matrice de tip IPS.

Specificaţiile încă neoficiale pentru Galaxy Tab 7 promit un procesor dual-core la 1.2 GHz şi 1 GB memorie RAM, alături de 16 GB memorie NAND flash integrată, expandabilă prin ataşarea unui card de memorie micro SDHC.

citeste tot articolul


20.06.2011 - Un nou patent al companiei Appe a relevat existenta unui serviciu de social networking pentru iOS. Acest serviciu foloseste continutul pe care il are userul pe device-ul respectiv si datele de localizare, pentru a gasi in mod automat prieteni, potrivit Techradar.

Softul va permite utilizatorului sa gaseasca asa-zis "noi prieteni". De exemplu, aplicatia poate cauta si gasi persoane aflate langa locatia curenta a userului, fara alt criteriu de departajare.

citeste tot articolul


18.06.2011 - Una dintre cele mai inventive companii de IT din istorie, IMB, a aniversat recent 100 de ani de la infiintare, iar oficialii companiei au vorbit atat despre istorie cat si despre viitor. In viziunea IBM, viitorul apartine computerelor cuantice, care in maxim 20 de ani vor porni o noua revolutie.

IMB a creat RAM-ul dinamic, hardul si liniile magnetice folosite pe cartile de credit, printre altele. Industria IT se indreapta insa rapid catre un nou viitor, la fel de radical ca si perioada in care au aparut, pentru prima data, chipurile. Iar acest viitor apartine, fara indoiala, calculatoarelor cuantice, relateaza Computer World.

citeste tot articolul


18.06.2011 - Mare ingrijorare in randul utilizatorilor celebrei companii americane Apple datorita deciziei acesteia de a elimina peste 5000 de aplicatii din magazinul sau online, App Store, relateaza Il secoloxix.

In conformitate cu declaratiile companiei conduse de Steve Jobs, unele dintre acestea ar fi acuzate de transmiterea unui mesaj cu „caracter aluziv sexual”, reprezentand imagini provocatoare, ca de exemplu femei goale sau barbati in bikini,

citeste tot articolul


17.06.2011 - Site-ul public al Central Intelligence Agency (CIA) a devenit inaccesibil astazi, iar grupul de hackeri Lulz Security si-a asumat responsabilitatea pentru asta.

Astfel, astazi, a aparut un tweet, semnat LulzSec: "Tango down - cia.gov - for the lulz", prin care grupul isi asuma responsabilitatea doborarii site-ului, informeaza Cnet. Intr-adevar, cea mai faimoasa agentie de spionaj din lume a ramas fara website o perioada. La circa 20 de minute dupa tweet-ul LulzSec, cia.gov a afisat un mesaj de eroare.

citeste tot articolul


Arhiva Subiecte Iunie 2011
| Club Unique |

www.diasporalive.com


Club Unique

INTIM

Aliance Tour

Antene Satelit

Hair Dress Salon

Traduceri Autorizate

Oriflame

FOOD CENTRE

BlueAir

Restaurant AMURG